Οι υπηρεσίες μου

Χρήσιμη υποστήριξη για την εγγραφή στις υπηρεσίες μας

Οι διαδικτυακές εφαρμογές μας είναι εύκολες στη χρήση, χρησιμοποίησε τες όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που κατεβάζεις από κάποιο κατάστημα. Οι βασικές διαφορές είναι ότι η συνδρομή χρεώνεται εβδομαδιαία ( αντί για μία φορά με το κατέβασμα) και έχεις πρόσβαση από το κινητό σου το Tablet ή το PC σου.

Βάλε ένα από τα παρακάτω URL στο browser του κινητού σου για να ξεκινήσεις να παίζεις, να διαβάζεις ή να ακούς!

Gamifive http://www.gamifive.gr/
iGirls http://igirls.cloudmobile.gr/
Cellybean http://www.cellybean.gr/
Blinko http://www.blinko.gr/
UWin http://uwingr.gr/
Όταν έκανες εγγραφή πιθανότατα χρησιμοποιούσες σύνδεση δεδομένων μέσω του κινητού σου, άρα αν τώρα χρησιμοποιείς wifi, απλά κλείσε το WIFI και δοκίμασε ξανά. Αν προτιμάς να χρησιμοποιείς WIFI,κάνε κλικ στο πεδίο Ήδη εγγεγραμμένος κάτω από το κουμπί της Σύνδεσης και ζήτα Pin/ Κωδικό.  Βάλε τον κωδικό μαζί με το νούμερο του κινητού σου και καλή διασκέδαση! Αν παρόλα αυτά δεν έχεις πρόσβαση στην εγγραφή σου, επικοινώνησε μαζί μας!"
Αν συμβεί μην ανησυχείς, μπορείς να κάνεις λήψη ξανά πηγαίνοντας στη σελίδα Βοήθεια/Λογαριασμός σε οποιαδήποτε από τις διαδικτυακές εφαρμογές μας.

Υπάρχουν δύο τρόποι να κάνεις σύνδεση στις Διαδικτυακές μας Εφαρμογές: Κάνοντας κλικ σε διαφημιστικό παράθυρο ενώ πλοηγείσαι στο ίντερνετ μέσω των δεδομένων του κινητού σου και ακολουθώντας τις οδηγίες στη σελίδα "" Σύνδεση"" ή Πηγαίνοντας στο Url της διαδικτυακής εφαρμογής στο κινητό σου και προσπαθώντας να διαβάσεις , να παίξεις ή να ακούσεις κάτι μια εγγραφή θα εμφανιστεί αμέσως!

Gamifive http://www.gamifive.gr/
iGirls http://igirls.cloudmobile.gr/
Cellybean http://www.cellybean.gr/
Blinko http://www.blinko.gr/
UWin http://uwingr.gr/

Κάνε κλικ εδώ για να διαχειριστείς την εγγραφή σου ή στείλε STOP στον κωδικό που λαμβάνεις μηνύματα (χρέωση όσο ένα απλό μήνυμα, 0,11 ευρώ συμπ.ΦΠΑ).